Tegne hygge aften

Sidste torsdag i måneden har jeg planlagt lidt hyggetegneri for alle der har den interesse 😉

Det koster kr. 50 at deltage og beløbet betales på dagen.

Tilmelding må gerne ske i denne begivenhed, så jeg ved om jeg skal blive her. Så ha’ derfor venligst respekt for at jeg venter på dig på havnen hvis du er tilmeldt begivenheden 😉

Mange af mine tegnekursister har efterspurgt sådanne begivenhed, så nu fører jeg det ud i livet. Tanken er at du bare kommer med blyanter og tegneblok under armen. Det er ofte en stor hjælp i processen hvor du gerne vil lære at tegne eller forbedre dine tegninger at fordybe sig sammen med andre med samme interesse.

Der er som udgangspunkt ikke decideret undervisning – for undervisning henviser jeg til mine tegnekurser 😉 Men jeg er til stede og giver gerne et råd med på vejen.

Jeg holder selvfølgelig også kaffebaren åben – for man kan da ikke tegne uden en god kop kaffe 😉

Lise Højer